Olympia Junior

JUNIOR-OLYMPIA KÖPINGS GOLFKLUBB. VAR MED OCH STÖTTA DIN VERKSAMHET!

Nu kan du tävla om priser som junior – Över hela säsongen!Engångskostnad: 50 kr

Tävlingsregler
För dig som är junior mellan 8-21 år och medlem i Köpings Golfklubb. Du spelar med
vem du vill och du bokar din starttid i MinGolf. Du behöver ett scorekort ni måste hämta ut i receptionen (om det är stängt finns det utanför Juniorrummet). Scorekortet lämnar ni till Pro Johan Fryckne eller i receptionen som ansvarar över tabeller och Order of Merit under säsongen.

Klasser
Pojkklass & Flickklass

Spelform
18 hål slaggolf. Man är per automatik efter avslutad rond med i följande spelformer: Poängbogey, Bruttoscore, Nettoscore, Flest rundor & 9 hål (mindre i prispotten!)

Startavgift
50 kr i startavgift som en engångskostnad för att vara med under säsongen.

Redovisas på hemsidan varje måndag fram till den 1 september.

Priser
Efter 1 september kommer prisutdelning att ske till Top 3 i varje spelform i form av priser i shopen.

Dom 6 pojkar och 6 flickor som har spelat flest rundor kommer att göra upp i en final i september om vem som blir Köpings Olympia Junior

Tabeller

Pojkklasser