Lägerverksamhet 2018

Under året arrangerar och genomför Juniorverksamheten olika läger för våra barn och ungdomar. Läger erbjuder, förutom träning, en ökad social samvaro bland både barn, ungdomar och vuxna vilket kan öka samhörighetskänslan i juniorverksamheten. Det finns ett mervärde att våra barn och ungdomar lär känna de kompisar som tränar i samma träningsgrupp m.m. och även för oss föräldrar/ ledare erbjuder läger ett bra tillfälle att lära känna varandra.

Junior Kick Off 2018

Vi startar upp säsongen, tillsammans med alla juniorer och ledare, med ett läger lördagen den 28april kl:10:00-12:00 på klubben. Klubben bjuder på korv med bröd. Kläder efter väder.

Teen Cup, 4-dagar läger på Köpings GK

Datum: 24-27maj

Välkommen till 4-dagar läger på Köpings GK. Läger för alla juniorer 4-16år. Söndagen avslutas med klubbkval/ klubbtävling för de juniorer som vill, mer info kommer närmare. För nybörjare och yngre blir det spelträning istället för deltagande i tävling. Mer information om tider och mat m.m. kommer närmare.

Föranmälan senast måndag den 14 maj till Lena With (viktigt p.g.a. matbeställningen): E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Juni

Dagsläger på Skerike GK, fredag den 29juni, mer information kommer närmare. Föranmälan obligatorisk.

Perl. sep dagsläger i Surahammar, mer info kommer närmare.