Välkommen till juniorverksamheten

Vårt långsiktiga mål är att klubben ska kunna erbjuda en av de främsta juniorverksamheterna i regionen.

Säsongen kommer att erbjuda massor av roliga och utvecklande aktiviteter för våra barn och ungdomar!

Nytt för i år är Golfäventyret "Lek & Bus", en lekfull aktivitet för våra yngsta barn i 3-4 års åldern. För barn 5-12år erbjuder vi Golfäventyret, en lekfull, utvecklande och rolig golfträning för barn. För juniorer 12-17år erbjuder vi ett nytt upplägg i träningsverksamheten under 2019.

Vi kommer bl.a. att arrangera gemensamma träningar med spelaktiviteter, dagsläger på vår egen och en annan klubb, Teen Cup 4-dagar läger, Golfäventyret Cup där vi bjuder in Arbogas knattar, Västmanlandsserien för pojkar och flickor och övriga gemensamma aktiviteter m.m. under säsongen kommer vi även att genomföra föräldramöten, familjeaktiviteter, föräldra-, ledarutbildningar (GL1) m.m. Läs mer om de olika träningsgrupperna på dessa sidor.

Nyhet 2019

Golfäventyret "Lek & Bus" (3-4år)

En lekfull aktivitet för våra yngsta barn i 3-4 års åldern.

Vi träffas vid ett par tillfällen under säsongen, dag och tid annonseras på Köpings GK:S Facebook sida.

Vi leker, busar och bekantar oss med klubba, bollar och fikar sedan som avslutning. Ett trevligt sätt för barn och föräldrar att lära känna varandra!

Man behöver inga förkunskaper, alla är välkomna!

Sponsorpaket Juniorsponsring (1000kr)

För att Köpings GK ska kunna erbjuda en fortsatt bra och intressant utbildning för alla barn och ungdomar som är intresserade, krävs det stora insatser från många håll. Vi har många engagerade ledare och klubben arbetar för att utveckla sina tränings-, och tävlingsmöjligheter ytterligare och vi behöver ekonomiskt stöd från såväl företag och privatpersoner.

Tillsammans kan vi stödja våra fina ungdomar!

Ditt namn/ företaget får en (plakett) plats på juniorsponsor tavlan, vilken sitter på rangen, tillsammans med alla som stödjer juniorverksamheten.

Sätt in 1000kr på klubbens Bankgiro 400-8942.

Skriv juniorsponsring och ditt namn/ företag. Till företag skickas kvitto.

För mer information kontakta klubbchef Emil Madsen.