Barn- och ungdomsverksamheten

Juniorverksamheten 2018 

Under säsongen 2018 fortsätter vi att utveckla organisationen och de aktiviteter vi planerar inom juniorverksamheten. Vårt långsiktiga mål är att klubben ska kunna erbjuda en av de främsta juniorverksamheterna i regionen. Vi har delat upp träningarna i olika grupper, läs mera på dessa sidor. 

Förutom träningar erbjuder vi under säsongen även flera läger t.e.x:  Junior Kick Off, lördag den 28 April, kl:10:00-12:00.

Vi erbjuder även möjlighet till att tävla i ex: Västmanlandsserien för Pojkar och Flickor, Distrikts Mästerskapen för juniorer, Skandia Tour, olika klubbtävlingar m.m. 

 

Ett par nyheter säsongen 2018...

Juniorernas Jippo tävling 2018

Juniorverksamhetens kommer att arrangera årets roligaste tävling för klubbens medlemmar under säsongen. Vi tror att denna tävling kan bli en återkommande uppskattad tävling på klubben, där alla intäkter under tävlingen går oavkortat till att stötta juniorverksamheten. Mer information om denna roliga nyhet kommer under våren, så håll utkik! 

Golftjej Köping 2018

Under säsongen kommer vi att fortsätta att utveckla vår påbörjade tjejsatsning, med målet att skapa goda förutsättningar för tjejer i våra träningsgrupper att lära känna varandra och öka viljan att träna och spela golf. Se separat info.

Lördag 26:e maj är det ”Golfens dag 2018” med extra junioraktiviteter under den dagen. Golfens dag infaller under det fyra dagar långa läger som juniorverksamheten arrangerar tor-sön samma vecka, mer info kommer närmare under våren.

 

Nytt sponsorpaket för Juniorsponsring (1000kr)

För att Köpings GK ska kunna erbjuda en fortsatt bra och intressant utbildning för alla barn och ungdomar som är intresserade, krävs det stora insatser från många håll. Under 2017 initierade vi en stor juniorsatsning som resulterade i att klubben ökade antalet juniorer i träningsverksamheten med ett fyrtiotal barn och ungdomar till att vi har 120 juniorer i vår träningsverksamhet. Vi har många engagerade ledare och klubben arbetar för att utveckla sina tränings-, och tävlingsmöjligheter för juniorer m.m. och vii behöver ekonomiskt stöd från såväl företag och privatpersoner. 

Tillsammans kan vi stödja våra fina ungdomar!

Ditt namn/ företaget får en (plakett) plats på juniorsponsor tavlan, vilken sitter på rangen (ny från hösten 2017), tillsammans med alla som stödjer juniorverksamheten.

Sätt in 1000kr på klubbens Bankgiro 400-8942.

Skriv juniorsponsring och ditt namn/ företag. Till företag skickas kvitto. 

För mer information kontakta Junioransvarig Lena With eller klubbchef Lotta Alveheim.

 

Varmt välkomna till juniorverksamheten 2018! 

/Lena With

Junioransvarig

 

Du hittar uppdaterad information även på Facebook sidan: Köpings GK Juniorer